Kocaeli Emniyet Müdürü Çelik, STK Temsilcileriyle Biraraya Geldi

Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, kentteki sivil toplum kuruluşları ve sendika temsilcileriyle biraraya geldi.

Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, kentteki sivil toplum kuruluşları ve sendika temsilcileriyle biraraya geldi.

Emniyet Müdürü Çelik, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nün"Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında gerçekleştirdiği, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve sendika temsilcilerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada, STK'ların insanların birbirine saygı göstermede öncü olduğunu söyledi.

Başka ülkelerde bu haklar kullanılırken veya bir şehrin düzenli yaşayıp yaşamadığını ölçerken en önemli şeylerden birinin STK'ların etkinlikleri olduğunu anlatan Çelik, "Bizim dinimiz, geleneklerimiz, toplum olarak birbirimizle yaşamak için gerçekten ideal ilkeler ortaya koymuş" dedi.

Reklam
Reklam

Çelik, toplumsal huzur ve barışın, aynı masada, aynı ortamda buluşup, beraber yaşamayı başarabilmekten geçtiğine dikkati çekerek, "Biz alanda da karşılaşacağız, masada da karşılaşacağız, sinemada da karşılaşacağız, evde de karşılaşacağız, her yerde karşılaşacağız, ama karşılaştığımızda kurallarımız olacak ve bu kurallarımız birbirimize saygıyı, sevgiyi getirecek" diye konuştu.

İnsanların haklarını arayacaklarını, bunun da kurallar zinciri içerisinde, başkasına zarar vermeden, onların hayatını olumsuz etkilemeden yapılması gerektiğini vurgulayan Çelik "Biz de nasıl bir şey yapalım da sesimizi duyurabilelim, diye bir mantık içerisinde yaklaşacağız. İşte o zaman el ele tutuşmuş, birlikte yol almayı da başarmış olacağız" ifadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan STK ve sendikaların temsilcileri, emniyetle ilgili yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini sundu.

Kentte huzur ve güvenin sağlanması açısından bu tür toplantıların faydalı olduğunu ifade eden STK temsilcileri, Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ve Güvenlik Şube Müdürü Mehmet Şahan'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: