Kocaeli Fuarı 25 Mayıs'ta Açılacak

Kültür, Sanat ve Eğlence Fuarı 25 Mayıs'ta 46. kez kapılarını halka açacak. Ünlü sanatçıların sahne...

Kültür, Sanat ve Eğlence Fuarı 25 Mayıs'ta 46. kez kapılarını halka açacak. Ünlü sanatçıların sahne alacağı fuarda bu yıl, gelen sanatçının maliyetine göre konser günleri giriş ücreti belirlenecek

Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı bu yıl 46. kez kapılarını vatandaşlara açacak. Büyükşehir'in kentsel dönüşüm alanı olarak ilan ettiği fuar alanında bu yıl yeni yatırımlar yapılmazken, mevcut alanların en iyi şekilde değerlendirilmesi için Fuar müdürlüğü çalışmalarının sonuna geldi. Fuar Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen basın toplantısında Fuar Müdürü Feyzi Utaş, bu dönem herkesin eğleneceği, dinleneceği bir fuar hazırlığı yaptıklarını kaydetti. Giriş ücretlerinin 1 lira olacağı fuarda, yapılacak konserlerde gelen sanatçılara göre giriş ücretleri değişecek.

Reklam
Reklam

25 Mayıs günü saat 18.30'da Murat Dalkılıç'ın konseri ile resmi açılışın yapılacağını söyleyen Fuar Müdürü Feyzi Utaş, 23 Mayıs'ta Antikkapı'da saat 10.30'da basın toplantısı yapılacağını belirtti. Bu yıl girişlerin 1 lira olacağını söyleyen Utaş, gelen sanatçılara göre konser günlerinde fiyat artışı olacağını söyledi. Fuardaki bütün birikimin üzerine insanların temiz, güvenli bir alanda gezeceği, alışveriş yapacağı, kitap okuyacağı ve eğleneceği bir mekan oluşturduklarını belirten, Utaş, fuarın nezih bir alan olacağını vurguladı.

Bu yıl 46. Kez kapılarını açacak olan fuarın 25 Mayıs - 16 Eylül tarihleri arasında açık olacağını ifade eden Utaş, Türkiye'de 3,5 ay halka hizmet eden tek fuarın Kocaeli'de olduğunu kaydetti. Halkın heyecanla beklediği açılışın görkemli bir şekilde yapılacağını da söyleyen Utaş, her yıl gelen ziyaretçilerin yüzde 35'inin il dışından gelmesinin de önemli olduğunu kaydetti. Her akşam birkaç alternatif eğlencenin olacağı fuarda bu yıl kısa metraj film festivali yapacaklarını söyleyen Utaş, ünlü sanatçıların jüri üyeliği yapacağı festivalin 3 gün süreceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: