Kocaeli Gençlik Topluluğu Platformu Kuruldu

KOCAELİ (AA) - Kocaeli’de öğrenim gören üniversite öğrencileri tarafından Kocaeli Gençlik Topluluğu Platformu (KOGET) kuruldu.

KOCAELİ kuruldu. Platformun Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen ilk genel kurulunda Ömer Tekeş yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Tekeş, sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, 5 öğrenci kulübü ve 4 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelmesiyle platformu hayata geçirdiklerini belirterek, sayının gelecek günlerde 20'ye çıkacağını söyledi. Üniversite öğrencileri için çeşitli projeler üretip, verimli çalışmalara hep birlikte imza atacaklarını dile getiren Tekeş, "Siyasallaşmadan siyasi fikir üretme ve gençlere sosyal ve kültürel alanda imkanlar sunma gayreti içerisinde olacağız. Akademik faaliyetler, kültürel geziler, kişisel gelişim programları, çalıştaylar, fikir okulları ve bilumum araçları kullanarak, gençlik hareketleri alanında Kocaeli gençliğinin sesi olma amaç ve arzusundayız" diye konuştu. Tekeş, kulüpler arasında eşgüdüm ve işbirliğini sağlayıp kaynaklara erişimde hızlı ve etkin rol oynayacaklarını vurgulayarak, "Vizyon sahibi, bilinçli gençlerden oluşan ekibimiz yakın zamanda gerek yerel gerekse ulusal çapta adından oldukça fazla söz ettirecektir. Hep birlikte güzel gelecek için bir şeyler yapma niyetindeyiz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: