Kocaeli halkı 13 şehit için yürüdü

Diyarbakır'da teröristlerce şehit edilen 13 asker için Kocaeli halkı büyük Türk bayrakları ile terör örgütü...

Diyarbakır'da teröristlerce şehit edilen 13 asker için Kocaeli halkı büyük Türk bayrakları ile terör örgütü aleyhine yürüyüş yaptı.

Kocaeli Halkı Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde şehit düşen 13 asker için 'Şehitlere Saygı, Terör Örgütüne Telin' yürüyüşü yaptı. Kocaelililer Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Burada terör örgütü aleyhine sloganlar atan şehir halkı ardından İnönü Caddesi'nde yürüyüşe başladı. ‘Türk Kürt Kardeştir PKK kalleştir’, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları atan grup, ardından Fethiye Caddesi'nde durdu. Şehit askerlerin künyesini okuyan Kocaelililer, bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu.

Reklam
Reklam

Grup daha sonra şehir merkezindeki ‘Yürüyüş Yoluna’ çıkarak, sloganlar eşliğinde Sabri Yalım Parkı'na kadar yürüdü. PKK’yı protesto eden şehir halkı, daha sonra olaysız şekilde dağıldı. Balkonlara çıkan vatandaşlar da yürüyüşe alkışları ile destek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz