Kocaeli İl Encümeni Toplantısı Gerçekleştirildi

Kocaeli İl Encümen toplantısında, mülkiyetleri İl Özel İdaresi, Maliye Hazinesi, belediye ve şahıslara ait dört ayrı okul yerinin kamulaştırılmalarına karar

Kocaeli İl Encümen toplantısında, mülkiyetleri İl Özel İdaresi, Maliye Hazinesi, belediye ve şahıslara ait dört ayrı okul yerinin kamulaştırılmalarına karar verdi.

Kocaeli İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamada, Özel İdare toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2 gündem maddesini görüşülerek, karar bağlandığı bildirildi.

TOplantıda, Kartepe, İzmit ve Darıca ilçelerindeki 4 adet okul yeri olan parselin öncelikle hisse sahiplerinden hibe yoluyla temin yoluna gidilmesi, bunun mümkün olmadığı taktirde da Kamu Yararı ve Uygulama Kararı alınmasına karar verildi.

Reklam
Reklam

Bir diğer gündem maddesi olan Karamürsel Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nin yapımı konusunda, Köylere Hizmet Götürme Birliği ile İl Özel İdaresi arasında imzalanan 25 Haziran 2012 tarihli protokol uyarınca, işçilik maliyeti olan 500 bin liranın, ikinci taksiti olan 250 bin liranın ödenebilmesi için ödenek aktarılmasına karar verildi.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: