Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Aydınlık'tan Inceleme

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Aydınlık, Darıca Farabi Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. 

KOCAELİ - Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Aydınlık, Darıca Farabi Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Hasan Dinelek ile hastaneyi inceleyen Aydınlık, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ayhan Aktaş'tan bilgi aldı. Hastanenin fizik tedavi ünitesi, acil servis, laboratuvar, poliklinik ve idari birimlerini gezen Dinelek, hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek, hekimlerle görüştü. Aydınlık, burada yaptığı açıklamada, kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için çeşitli ziyaretler yaptığını belirterek, "Hastalarımızın ve çalışanlarımızın görüşlerini alıyor, mümkün olduğunca uygulamaya çalışıyoruz. Bizim için tek bir hastanın dahi memnuniyeti önemlidir" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: