Kocaeli Milletvekili Fikri Işık: "Kartepe İstasyon Mahallesi'ne Ilkokulyaptırma Çalışmalarımız Sürüyor"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kartepe İstasyon Mahallesi'nde ilkokul yaptırma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kartepe İstasyon Mahallesi'nde ilkokul yaptırma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Işık, AK Parti Kartepe İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçedeki yatırımları değerlendirdi. Özellikle eğitim yatırımlarına büyük önem verdiklerini ifade eden Işık, "İstasyon Mahallesi'ne bir ilkokul yapma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Yeşil kentteki Halise Türkkan İlkokulu'na da ek bina yaptırılacağını söyleyen Işık, "Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine yurt kazandırmak için yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Ayrıca ilçemizde Turizm Otelcilik lisesi yapımı ile ilgili ihale hazırlıkları devam ediyor. Bunun dışında yerel ve genelde yapılan çalışmaları milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve teşkilatımız ile beraber takip etmekteyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Işık, parti çalışmalarının ardından Kartepe Belediyesi Meclis üyesi Tacettin Akyol'un oğlunun Köseköy'deki iş yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Köseköy'deki kahveleri ziyaret eden Işık, burada vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Muhabir: Necdet Doğruyol

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: