Kocaeli Trabzonlular Derneğinden Ziyaret

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Sarısüleyman, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti. 

KOCAELİ - Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Orhan Sarısüleyman, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleriyle Doğan’ı ziyaret eden Sarısüleyman, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hedeflerinin İzmit’in sosyal ve kültürel faaliyetlerine katkı sunmak olduğunu vurgulayan Sarısüleyman, "Hemşehrilerimizi bir çatı altında toplayıp yapacağımız etkinliklerle kentin sosyal dokusuna ne kadar katkı sunabiliriz, onun çabası içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. Doğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin kentte uzun yıllar başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. "İzmit Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veriyoruz" diyen Doğan, "Şehrimizde bulunan hemşehri derneklerimiz bizim için son derece önemli. Bu derneklerimiz kendi memleketlerinin kültürünü, geleneğini, göreneklerini, örf ve adetlerini şehrimize, gelecek nesillere aktarıyor. Her zaman derneklerimizin yanındayız" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: