Kocaeli Üniversitesi'ne Ziyaretler

Tahran Üniversitesi Medikal Bilimler Rektörü ve Endocrine and Metabolic Research Institute (EMRI) Direktörü Prof. Dr. Bagher Larijani ve beraberindeki heyet,

Tahran Üniversitesi Medikal Bilimler Rektörü ve Endocrine and Metabolic Research Institute (EMRI) Direktörü Prof. Dr. Bagher Larijani ve beraberindeki heyet, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu'nu ziyaret etti.

KOÜ'den yapılan açıklamada, İran heyetinin, KOÜ ile işbirliği imkanlarını araştırmak ve KOÜ - Novo Nordisk AR-GE işbirliği protokolü hakkında bilgi almak amacıyla Tıp Fakültesi'nde incelemelerde bulunduğu bildirildi.

Komsuoğlu'nun diğe bir konuğu ise, Japonya Ashinaga Vakfı Dış İlişkiler Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Yukuchi Okazagi oldu. Ziyaretin, KOÜ ile Ashinaga Vakfı arasında imzalanan protokol gereği, ilişkileri geliştirme ve öğrenci değişimi konusunda işbirliği yapmak üzere gerçekleştirildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Derbent Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Kartepe Belediyesi'nin düzenlediği "4. Turizm Seminerleri"nde Türkiye'nin dış dünyadaki görünümünü anlatmak üzere, ABD Wisconsin Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal H. Karpat konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Harpat, program sonrası Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: