Kocaeli Ve İstanbul'da Eş Zamanlı Hırsızlık Operasyonu

Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 ilde 31 farklı hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen 14 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 ilde 31 farklı hırsızlık olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen 14 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Kocaeli'de farklı zamanlarda ev, iş yeri ve oto hırsızlığı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Kocaeli, İstanbul, Samsun, Tokat ve Bolu'da hırsızlık yaptıkları tespit edilen şüphelilerin İstanbul ve Kocaeli'deki adreslerine düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 7 bin 500 lira nakit para ile çalıntı oldukları tespit edilen 400 bin lira değerinde 3 otomobil, 20 altın bilezik, 17 LCD televizyon, 21 cep telefonu, 13 fotoğraf makinesi, sigara, 28 adet kol saati, 2 adet altın takı seti, 14 çift altın küpe, 7 altın künye ile 8 altın yüzük ele geçirildi.

Yaklaşık 100 polisin görev yaptığı eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin 5 ilde 31 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri bildirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin buradaki işlemleri sürüyor.

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: