Kocaeli'de 157 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri tarafından İzmit’te düzenlenen 2 ayrı operasyonda toplam 157...

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri tarafından İzmit’te düzenlenen 2 ayrı operasyonda toplam 157 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre 15 Kasım günü otoyolun Gültepe rampasında beklemeye başlayan ekipler, 34 plakalı bir kamyoneti durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada kamyonetin kasasında 57 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Konuyla alakalı olarak gözaltına alınan Sinan K. ile Sadrettin K. isimli şahsılar, alınan ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

14 Kasım günü düzenlenen ikinci operasyonda ise otoyolun Gültepe rampasında beklemeye başlayan ekipler, yine 34 plakalı bir kamyonu durdurdu. Kamyonda yapılan aramada ise kasarında branda ile örtülü şekilde 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Sigaraların doğu illerinden ilimize ve İstanbul’a götürülmeye çalışıldığı belirlendi. Konuyla alakalı olarak gözaltına alınan Musa Ş. isimli şahıs, işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: