Kocaeli'de 16 Kurban Kesim Yeri Belirlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayram'ı süresince 9 mezbahane olmak üzere 16 kurban kesim yeri ile vatandaşlara hizmet verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayram'ı süresince 9 mezbahane olmak üzere 16 kurban kesim yeri ile vatandaşlara hizmet verecek.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramı'nda vatandaşların sorunsuz, daha kolay ve sıra beklemeden kurban vecibelerini yerine getirmeleri için çeşitli önlemlerin alındığı bildirildi.

Bu kapsamda İzmit, Hereke, Uzunçiftlik, Yuvacık, Gölcük, Karamürsel, Kandıra, Gebze ve Darıca'daki mezbahaneleri kurban kesimleri için hizmet verecek. Ayrıca, 42 Evler, Derince, Körfez, Kartepe, Başiskele, Gölcük, Kandıra'da hazırlıkları sürdürülen örnek kesim yerleri, vatandaşların Kurban Bayramı'nda sorun yaşamamaları için vatandaşların kullanımına sunulacak.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi'nin mezbaha, kesimhane ve örnek kesim yerleri hijyen açısından ilaçlama çalışmaları düzenli bir şekilde uygulandığı belirtilen açıklamada, ayrıca kurban kesimi esnasında görev yapacak veteriner hekimler kesimlerin uygun şartlarda yapılmasını kontrol altına alacağı ifade edildi.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: