Kocaeli'de Aracın Çarptığı Yaya Öldü

KOCAELİ (AA) - Kandıra ilçesinde yolu geçmek isterken plakası belirlenemeyen bir aracın çarptığı 75 yaşındaki Mehmet Cantimor, öldü.

KOCAELİ - Kandıra ilçesinde yolu geçmek isterken plakası belirlenemeyen bir aracın çarptığı 75 yaşındaki Mehmet Cantimor, öldü. Alınan bilgiye göre, D-605 karayolu Koruklar Köyü mevkisinde yatsı namazının ardından evine gitmek isteyen Cantimor’a plakası belirlenemeyen bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle Cantimor ağır yaralanırken, araç ise kazanın ardından uzaklaştı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Cantimor’un hayatını kaybettiğini belirledi. Cantimor’un cesedi, otopsi yapılmak üzere Kandıra Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kazaya karışan aracın yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz