Kocaeli'de Elektrik Kesintisi

Kocaeli'nin İzmit, Derince, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Kandıra ilçelerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle buradaki bazı mahalle ve köylere,

Kocaeli'nin İzmit, Derince, Kartepe, Başiskele, Gölcük ve Kandıra ilçelerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle buradaki bazı mahalle ve köylere, 17-23 Haziran tarihleri arasında elektrik verilmeyecek.

Sakarya Elektik Dağıtım A.Ş'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, bakım onarım çalışmaları nedeniyle uygulanacak elektrik kesintisi programı şöyle:

"Gölcük'te yarın 10.00-12.00 saatleri arasında, Servetiye köyü. 22 Haziran Cuma günü, 03.00-08.00 saatleri arasında, Gölcük ilçesinin tamamı, Hisareyn, Hasaneyn, Nimetiye, Nusretiye, Yazlık, Sepetlipınar köyleri, Tabosan, Baysan, Fatsan, Gemsan, Kalyon Un, Shell, Teknopark.

Reklam
Reklam

Derince'de 18 Haziran Pazartesi günü, 07.00-18.00 saatleri arasında, Çınarlı Mahallesi, 1, 2, 3. sokaklar, İstiklal ve Nato caddeleri ile yüzme havuzu ve civarı, Aktaş, Yağız, Süreyya, Sema ve siteler sokakları.

Başiskele'de 18 Haziran Pazartesi günü 09.00-18.00 saatleri arasında, Alartı, Taksim, Kestanelik ve Fatih mahalleleri, Tınaztepe Caddesi ile Çataldere, Cami Düzü, Kanlı Dere, Kazandere, Kirazpınar, Aytepe, Davutlar, Aksığın, Harmansırtı, Karapınar, Tepecik, Serindere köyleri ve Servetiye Camisi.

İzmit'te 18 Haziran Pazartesi günü 08.30-10.30 saatleri arasında, Çukurbağ Mahallesi, Tevfik Fikret Caddesi, Atılgan, Seher, Hasan, Çelik, M. Akif sokakları, Musa Kazım Caddesi ve civarı, Terzi Bayırı Mahallesi, Korniş Yolu Caddesi, Topçular Mahallesi, Taş Ocağı Sokak, Aytaç Sokak, Topçular üst yol su deposu ve civarı.

Kandıra'da 19 Haziran Haziran Salı günü 09.30-13.30 saatleri arasında, Kurtyeri, Karaağaç, Ballar, Akçabeyli, Çamkonak, Babalı, Dikili, Kefken, Kıncıllı Köyü Kerpe Mahallesi, Kumcağız, Cebeci, Pınardüzü, Özbey, Duraklı, Duraçalı, Babaköy, Babatepe özel trafolar, Günes90 Kışla Mahallesi, İzaydas, mantar fabrikası, Melensuyu, Cebeci İSU.

Reklam
Reklam

Kartepe'de 19 Haziran Salı günü 09.00-12.00 saatleri arasında, Köseköy Fatih Mahallesi ve 17 Ağustos Mahallesi'nin bir kısmı, 23 Haziran Cumartesi günü, 08.00-18.00 saatleri arasında da Renault servisi, Mekan, Morelli, Aksedef Plastik ve İbrikdere Mahallesi'nin tamamı, Elimsan, Serflex, Hedef Petrol, Temsa Depo, Gübreci, Yüksel tır garajı."

Muhabir : Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: