Kocaeli'de Elektrik Kesintisi

İzmit, Körfez ve Derince ilçelerinde şebeke bakım çalışması nedeniyle 2, 5 ve 7 Mart tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

İzmit, Körfez ve Derince ilçelerinde şebeke bakım çalışması nedeniyle 2, 5 ve 7 Mart tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 2 Mart Pazartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında İzmit'in Hacı Hızır, Veli Ahmet Mahallesi, Alemdar Caddesi üst kısmı ve Kertil Çeşme civarında, 09.00-16.00 saatleri arasında ise Derince'de Üst Şirintepe Mahallesi Ayça, Güven, Güzel, Yıldırım, Beste, Şahin Tepesi, Kader, İmren, Bakır, Ay, Bartu ve Aziz Sokak'a, 13.00-16.00 saatleri arasında da Körfez ilçesine bağlı Omurlar, Sofular, Hoca, Turgutlu ve Kekler Köyü'ne elektrik verilemeyecek.

Reklam
Reklam

Ayrıca, 5 Mart tarihinde 09.00-12.00 saatleri arasında Derince'de Yavuz Sultan Mahallesi Bezendi, İtimat, Asım Bilgin, Hürriyet, Yenilik ve Rıfkı Kılıç Sokak'a, 13.00-16.00 saatleri arasında Yavuz Sultan Mahallesi kaymakamlık ve Yavuz Selim Cami civarı ile Cumhuriyet Caddesi ve Marmara Sokak'ta elektrik kesintisi yapılacak.

7 Mart Perşembe günü ise Derince'de Derince'de 09.00-12.00 saatleri arasında Yavuz Sultan Mahallesi Ada, Rıhtım, Kısa, Erhan, Rezzan, Ozan, Kısmet, Erbay, Altuğ, Mehtap, Berrin, Ocaklı, Deniz, Mert, Gül ve Esen Sokak'a, 13.00-16.00 saatleri arasında ise Berrin, Mehtap, Deniz, Ozan, Erhan, Gül, Mert ve Ocakli Sokak ile civarında enerji kesintisi uygulanacak.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: