Kocaeli'de fuhuş operasyonu

Fuhuş yaptıkları iddia edilen 10'u yabancı uyruklu 14 kadın ile fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Fuhuş yaptıkları iddia edilen 10'u yabancı uyruklu 14 kadın ile fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonunda, fuhuş yaptıkları iddia edilen 10'u yabancı uyruklu 14 kadın ile fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, bir şebekenin, yer temin edip fuhuş yaptırdığı, porno film, cinsel gücü arttırıcı uyarıcı hap ticareti yaptığı ihbarını aldı. Ekipler İzmit'in yanı sıra Gölcük, Karamürsel, Kartepe, Başiskele ilçeleri ile İstanbul'da 7 farklı adrese eş zamanlı baskınlar yaptı. Fuhuş çetesinin lideri olduğu ileri sürülen M.A.A. ile yine çete mensubu olduğu ileri sülüren biri kadın 3 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Polis kamerasıyla da görüntülenen baskınlarda, erkeklere geceliği 1000 ile 1500 TL arasında pazarlandığı ileri sürülen 10'u yabancı uyruklu 14 kadın da gözaltına alınarak, çeşitli hastanelere sağlık kontrolüne gönderildi. Polisin ifadelerin alınmasının ardından gözaltındaki şüpheliler adliyeye sevk edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: