Kocaeli'de Gasp Iddiası

KOCAELİ (AA) - İzmit’te beraber alkol ve uyuşturucu aldıkları kişiyi gasp ettikleri iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.               

İzmit’te beraber alkol ve uyuşturucu aldıkları kişiyi gasp ettikleri iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. İzmit’te bir bara giden Emre D. ile tanıştı. Söz konusu barda alkol alan grup, daha sonra dışarı çıktı. Dışarıda alkol almaya devam eden grup, İnönü Caddesine kadar geldi. Bir süre sonra Murat D, üzerine taşıdığı bıçakla Emre D’yi tehdit ederek bir miktar parasını aldı. Olay yerinde kaçan Emre D, durumu polis ekiplerine bildirdi. Harekete geçen ekipler şüphelileri İnönü Caddesinde gözaltına alarak Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: