Kocaeli'de Hırsızlık Iddiası

Kocaeli ve İstanbul'da hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli ve İstanbul'da hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Darıca Bayramoğlu Mahallesi'nde durumundan şüphelendikleri 34 BJZ 09 plakalı otomobili durdurmak istedi.

Ekipler, "dur" ihtarına uymayarak otomobiliyle kaçan şüpheli, bir süre yaşanan kovalamacanın ardından durdurdu.

otomobilde yapılan aramada, çeşitli elektronik malzemeler, bir miktar ziynet eşya ve kol saati bulan ekipler, aracın da kiralık olduğunu tespit etti.

Ekipler, otomobildeki E.Ö, S.K, ve B.S'yi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Yapılan incelemede malzemelerin Darıca'da 3 ayrı evden çalındığı belirleyen ekipler, E.Ö'nün de cezaevi firarisi olduğunu belirledi.

Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde, çaldıkları bir otomobili de İstanbul'da sakladıklarını belirtmeleri üzerine ekipler, aracı bularak sahibine teslim etti.

Söz konusu kiralık otomobilin sahibi ile aracı teslim almaya gelen B.D'nin de otomobili çalanlardan biri olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: İbrahim Aktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: