Kocaeli'de hırsızlık iddiası -Kendilerini gümrük memuru olarak tanıtarakyabancı uyruklu tır sürücüsünün çantasınıçaldıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı

Kocaeli'de kendilerini gümrük memuru olarak tanıtarak yabancı uyruklu bir tır sürücüsünün çantasını çaldıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli'de kendilerini gümrük memuru olarak tanıtarak yabancı uyruklu bir tır sürücüsünün çantasını çaldıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine başvuran Romanya uyruklu tır sürücüsü T.O, Derince ilçesinde tanımadığı 3 kişi tarafından durdurulduğu ve söz konusu kişilerin kendilerini gümrük görevlisi olarak tanıttıkları bilgisini verdi. Romanyalı tır sürücüsü, bu kişilerin kendisinin dalgınlığından yararlanarak içerisinde bin 100 avro ile bir miktar Romanya leyi bulunan çantasını alarak bir otomobille uzaklaştıklarını iddia etti.

Reklam
Reklam

İhbar üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, müştekinin tarifi üzerine otomobili Derince otoyol turnikelerindeki MOBESE kameralarından tespit etti.

Ekipler, plakasını belirledikleri otomobili Adana'da buldu ve zanlılardan Hüseyin G'yi gözaltına alındı. Zanlının ifadesinin ardından diğer zanlılar Harun D. ile Sıdık T. de Derince'de gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlıların 2 yıl önce İstanbul, Bursa ve Kocaeli'de aynı yöntemle hırsızlık yaptıkları bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: