Kocaeli'de İki Yılda 711 İtfaiye Eri Eğitildi

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli İtfaiye Eğitim Merkezi KOBİTEM...

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli İtfaiye Eğitim Merkezi KOBİTEM tarafından verilen İtfaiyeci Eğitimlerinde 25. grubun eğitimleri tamamlandı.

Sekapark 2. Etapta bulunan Özsar Restaurant’ta yapılan sertifika törenine İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Bülent Buldu, Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, AFKOM Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, Birim Amirleri ve Eğitim Birimi personeli katıldı.

Sertifika töreninde konuşan İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, yapılan eğitimin önemine vurgu yaparak, itfaiyecilerin zorlu görevleri karşısında sürekli eğitimlerden geçerek hizmet kalitesinin arttırılmasını istedi. Kara, İtfaiyecilerin bu kutsal görevi ifade ederken kişisel güvenliklerini ön planda tutmaları gerektiğini belirterek, kursiyerlere hediye edilen kişisel korunma ekipmanları için de Türkiye Belediyeler Birliği’ne teşekkür etti.

Reklam
Reklam

2010 yılında başlanan proje kapsamında şimdiye kadar 711 İtfaiye eri, eğitim almış oldu. Türkiye Belediyeler Birliği’nin belediye personeline yönelik birçok eğitimi, Belediye Akademisi tarafından organize ediliyor. İtfaiye personeline yönelik yapılacak eğitimler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğine giden Türkiye Belediyeler Birliği, İtfaiye Eğitim Merkezinde yapılan eğitimlerin 2013 yılında da sürdürülmesi için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: