Kocaeli'de Kar Hazırlığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, 155 araç ve 315 personelle karla mücadeleye hazır olduğu bildirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, 155 araç ve 315 personelle karla mücadeleye hazır olduğu bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, önceki gün Kartepe'de etkili olan kar yağışında, ekiplerin kapanan yola anında müdahale ettiği belirtilerek, iş makineleriyle küremenin yanı sıra buzlanmaya karşı tuzlama çalışması başlattığı ifade edildi.

Kar yağışının cuma günü artmasının beklendiği vurgulanan açıklamada, ekiplerin Kartepe'nin yanı sıra Kocaeli'nin her bölgesinde etkili olabilecek kar yağışıyla mücadeleye için hazır bulunduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam

Açıklama, şöyle devam etti:

"Kar yağışının yoğunlaşacağı hafta sonuna doğru yolların açık kalması için ekipler bölgede hazır bekliyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre kar yağışı cuma günü bölgede artacak. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi karla mücadele için 155 araç ve 315 personeli hazır bekliyor."

Muhabir: Tahir Turan Eroğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: