Kocaeli'de Kültür-sanat

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, nisanda "Yalancı", "Taziye", "Çıkmaz Sokak Çocukları" ve "Dönemeç" oyunlarını sahneleyecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, nisanda "Yalancı", "Taziye", "Çıkmaz Sokak Çocukları" ve "Dönemeç" oyunlarını sahneleyecek. Lyle Kessler'in yazdığı, Mehmet Çevik'in yönettiği "Çıkmaz Sokak Çocukları" adlı oyunda, Aydın Sigalı, Levent Muratoğlu, Çağrı Mengüç rol alıyor. Hayata tutunmaya çalışan 3 yetiminin başına gelen ilginç olayları konu edinen oyun, 25 ve 26 Nisan'da SDKM Büyük Sahne'de izleyicilerle buluşacak. Carlo Goldoni'nin yazdığı, Levent Süner'in yönettiği "Yalancı" isimli komedi oyununda ise Erdem Irmak, Cemal Aldıç, Utku Oğuz, İrem Kahyaoğlu, Işık Öztorun, Volkan Dinç, Tekin Ezgütekin oynuyor. Yalan söylemeyi oyun gören ve yalanlarla Venedik'i karıştıran Lelio'nun iki kız kardeşe aşık olduktan sonra başına gelenleri anlatan oyun, 5, 10, 11 ve 12 Nisan'da SDKM Büyük Sahne'de tiyotroseverlerin beğenisine sunulacak. "Eski Fotoğraflar" adlı oyun, 9 ve 23 Nisan'da SDKM Oda Tiyatrosu'nda, "Dönemeç" adlı oyun 2 ve 9 Nisan'da SDKM Tatbikat Sahnesi'nde, "Taziye" adlı oyun ise 20 Nisan'da Gebze Osman Hamdi Bey Sahnesi'nde, 1, 8, 15 ve 29 Nisan'da da Gölcük Kazıklı Kervansaray Sahnesi'nde sahnelenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: