Kocaeli'de "Pet Shop" Eğitim Semineri Başvuruları Başladı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesince ev ve süs hayvanları satışı yapan iş yeri sahiplerine "Pet Shop" eğitimi verilecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince ev ve süs hayvanları satışı yapan iş yeri sahiplerine "Pet Shop" eğitimi verilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ev ve süs hayvanları satışı yapan iş yerlerine yönelik düzenlenen eğitimler 4-6 Kasım tarihlerinde düzenlenecek. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü’nün Orman ve Su İşleri İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü Kocaeli İl Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kocaeli İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yapacağı eğitimler için başvurular başladı. Eğitimlerde hayvan ekolojisi, bakım ve beslenmesi, Ev ve Süs Hayvanları Satış, Barınma ve Eğitim Yerlerinin Kuruluş, Açılış, Ruhsat, Çalışma ve Denetleme Yönetmeliği, Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, CITES Sözleşmesi, 5199 Sayılı Kanun ve Uygulama Yönetmeliği konuları anlatılacak. Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’na ilgili dilekçe ve nüfus cüzdan fotokopisiyle başvurucak katılımcılara, seminer sonunda iş yeri açma için gerekli sertifikalar dağıtılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz