Kocaeli'de Rehabilitasyon Merkezinden Hırsızlık Iddiası

Kocaeli'de, özel bir rehabilitasyon merkezinden 2 adet bilgisayar çaldığı iddia edilen kişi, güvenlik kamerasıyla tespit edilerek yakalandı.

Kocaeli'de, özel bir rehabilitasyon merkezinden 2 adet bilgisayar çaldığı iddia edilen kişi, güvenlik kamerasıyla tespit edilerek yakalandı.

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İzmit ilçesi Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerinde bulunan özel bir rehabilitasyon merkezinden gelen hırsızlık ihbarı üzerine harekete geçti.

Polis, rehabilitasyon merkezinde gece yarısı yaşanan hırsılık olayında, 1 adet masa üstü bilgisayar ile 1 adet tablet bilgisayarın çalındığını belirledi.

Reklam
Reklam

Rehabilitasyon merkezindeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, görüntüdeki kişinin, hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası olan Mesut B. (18) olduğunu tespit etti.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, teknik takip sonucunda, Başiskele ilçesindeki evinde olduğunu belirledikleri zanlıyı düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

Ekipler, evde yaptıkları aramada çalıntı bilgisayarları bulamadı.

Mesut B., emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: