Kocaeli'de Saç Tasarım Yarışması Sona Erdi

İzmit Belediyesi ve Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği'nce düzenlenen "Uluslararası Saç Tasarım Yarışması"nın galası ve ödül töreni yapıldı.

İzmit Belediyesi ve Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği'nce düzenlenen "Uluslararası Saç Tasarım Yarışması"nın galası ve ödül töreni yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Uluslararası Fuar Merkezi'nde 30 Nisan- 2 Mayıs tarihlerinde düzenlenen, yurt içi ve yurt dışından 50 kişin katıldığı ve 2 dalda gerçekleştirilen yarışmanın galasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yarışmada, "Salon Topuzu" dalında Eskişehir'den Ufuk Sezer birinci olurken, İstanbul'dan Anıl Uyar ikinci, Yunanistan'dan Georgia Bari üçüncü, oldu.

Reklam
Reklam

"Yüksek Fantazi" dalında birinciliği İzmir'den Ali Osman Temur, ikinciliği İstanbul'dan Büşra İnci, üçüncülüğü İzmit'ten Kemal Saral elde etti.

Yarışmada birinci olanlara otomobil hediye edildi.

ABD'de kuaförlük yapan Filistinli Basil Şapali de Doğan'a, organizasyona katkılarından dolayı bir plaket verdi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan törende yaptığı konuşmada, saç tasarımının sanatsal bir faaliyet olduğunu dile getirerek, "Organizasyon çok başarılı geçti. Bir dönemler Roma'nın başkentliğini yapmış, 3 bin yıllık tarihi olan kentte yabancıları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk" dedi.

Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Gökhan Ergin de Doğan'a, organizasyona katkılarından dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz