Kocaeli’de sağlıklı yaşama dikkat çekilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kanser ve Obezite başta olmak üzere çeşitli hastalıklara dikkat çekecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam’ konulu panel yarın (29 Mart Cuma) gerçekleştirilecek. Saat 14.00’da başlayacak olan panelde Kanser ve Obezite başta olmak üzere çeşitli dikkat çekilecek.

ACISU KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Büyükşehir, Kartepe Belediyesi, Sağlık Bakanlığı Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Marmara Ordulular Derneği tarafından düzenlenen panel Acısu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

UZMAN HEKİMLER KATILACAK

Panele konuşmacı olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Osman Poyraz, Kocaeli TSM Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) Hekimi Dr. Rukiye Hatipsoylu, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Erdinç Hatipsoylu, Verem Savaş Hekimi Dr. Ahmet Kasım Zorlu, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü Diyetisyeni Sedanur Macit, Uzman Dr. Özge Tosun ve Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun katılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: