Kocaeli'de Uyuşturucu Operasyonu

Kocaeli'de uyuşturucu kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda, 90 kilogram eroin ele geçirildi.

Kocaeli'de uyuşturucu kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda, 90 kilogram eroin ele geçirildi.

Kocaeli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Van polisinin, bir nakliye firmasına ait kamyonda, Van'dan Kocaeli'ye, buradan da Avrupa ülkelerine gönderilmek istenen uyuşturucu maddenin bulunduğu yönünde bilgi vermesi üzerine harekete geçti.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda TEM otoyolu Gültepe rampasında durdurulan ve T.Ç'nin kullandığı eşya yüklü kamyonda, "Kont" isimli eğitimli köpek yardımıyla arama yapan ekipler, kamyondaki koltukların içine gizlenmiş 176 paket halinde, 90 kilogram eroin ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Söz konusu eroin maddesini indiren ekipler, kamyona binerek uyuşturucu maddesini teslim alacağı belirtilen kişinin buluşmak için verdiği adrese gitti. Kamyonda polis ekiplerini karşısında gören Arslan G, gözaltına alınarak Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Kamyonun sürücüsü T.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, Arslan G, adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: