Kocaeli'de "zorla Fuhuş" Iddiası

Kocaeli'de bir kadının kendisine zorla fuhuş yaptırıldığını ihbar etmesi üzerine düzenlenen operasyonda, 3'ü kadın 7 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli'de bir kadının kendisine zorla fuhuş yaptırıldığını ihbar etmesi üzerine düzenlenen operasyonda, 3'ü kadın 7 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Ö.Ö (23) isimli kadının şubeye gelerek kendisine zorla fuhuş yaptırıldığını ve darp edildiğini ihbar etmesi üzerine harekete geçti.

Polis ekipleri başlattıkları teknik ve fiziki takibin ardından Oya M (30), eşi Gökhan M (33), Aytaç C (28), Erhan Y (37) ve Ali K'nın (33) fuhşa teşvik ve aracılık ettiklerini tespit etti.

Reklam
Reklam

Harekete geçen ekipler, Gölcük'te Aytaç C'nin evine düzenledikleri operasyonda Aytaç C ile fuhşa zorlandıkları iddia edilen Gürcü asıllı Rusudan A ve Stella K'yı gözaltına aldı.

Ayrıca, Ali K Sakarya'da, Erhan Y ile Gökhan ve Oya M İzmit'te gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, sınır dışı edilen Gürcü asıllı mağdurlardan Stella K'nın 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: