Kocaeli'deki Cinayet

KOCAELİ (AA) - İzmit ilçesinde bir yıl imam nikahlı yaşadığı kişi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen kadın, toprağa verildi.

İzmit ilçesinde bir yıl imam nikahlı yaşadığı kişi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürülen kadın, toprağa verildi. Körfez Asri Mezarlık morgundan yakınları tarafından alınan Sevgi Zağlı'nın cenazesi, Çamlıtepe Kemal Sadi Şirin Camisi'ne getirildi. Zağlı'nın naaşı, namazın ardından Körfez Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Rabia Zağlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, annesinin zanlı Ömer A. ile evliliğinde sürekli şiddet gördüğünü öne sürerek, zanlının annesine uygunsuz görüntüler izlettiğini iddia etti. Annesinin Ömer A. tarafından daha önce ölümle tehdit edildiğini ileri süren Zağlı, durumu öğrenmesi üzerine karakola, ardından adliyeye giderek şikayetçi olduğunu kaydetti. Zağlı, şikayet sonucunda annesine 3 ay koruma verildiğini dile getirerek, şöyle konuştu: "Bunun faydasını göremedik. 2. koruma için dava açtık. Dava temmuz ayına ertelenmişti. Annemin bu adamla yaklaşık 1 yıl sevgili, 1 yıl da imam nikahlı evliliği vardı. Resmi nikah olması durumunda annem, bu adamdan daha zor kurtulacağını düşünüyordu. Bu yüzden annem 'resmi nikahı istemediğini' söylemişti. Zaten annemin boğazına sarıldığında 'kan kokusu çekiyorum' demiş. Annem onu zor ikna etmiş." İzmit'te dün imam nikahlı yaşadığı Ömer A. ile çıkan kavgada Sevgi Zağlı boğazından bıçaklanmış, Kocaeli Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Zanlı Ömer A, Saraybahçe Polis Karakoluna teslim olmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: