Kocaeli'deki Cinayet Davası

KOCAELİ (AA) - İzmit ilçesinde ayrıldığı sevgilisi 44 yaşındaki Sevgi Zağlı'yı bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı.

KOCAELİ - İzmit ilçesinde ayrıldığı sevgilisi 44 yaşındaki Sevgi Zağlı'yı bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Ömer Akdoğan ve avukatı katıldı. Sanık Akdoğan, maktulün daha önce kendisini tuzağın içine çektiğini, "dövdürüp öldürtecek" diye şüphelendiğini belirterek, "Olay günü çağırdığında "belki barışırız' diye yanına gittim. Olay sırasında üzerime gelen kişileri tanımıyorum. Bu kişiler bıçağı çıkardığımda dağıldı. Kendimi kaybetmişim, bıçağı sallamaya devam ettim. Sevgi, beni daha önce 7-8 kez yürüyüş yolunda arabayla kovaladı. Arabanın şoför mahallinde tanımadığım erkek şahıslar oluyordu. Yanında Sevgi oturuyordu. Tahliyemi istiyorum" diye konuştu. Sanığın avukatı da deliller toplandığı ve adresi belli olduğu için müvekkilinin tahliyesini istedi. Mahkeme heyeti, cumhuriyet savcısının talebi üzerine sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksiklerin giderilmesi ve şahitlerin dinlenmesi için duruşmayı erteledi. Ömer Akdoğan, 20 Nisan'da ayrıldığı sevgilisi Sevgi Zağlı'yı bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmış, sanık hakkında hazırlanan iddianamede "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapis istenmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: