Kocaeli'deki Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'de girdikleri marketlerden sigara çalan şüphelilerin gerçekleştirdiği hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kocaeli'de girdikleri marketlerden sigara çalan şüphelilerin gerçekleştirdiği hırsızlık anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve bazı ilçelerde çeşitli marketlerde sigara çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Kocaeli ve çevre illerde karıştıkları hırsızlık olayından 250 bin lira haksız kazanç sağlayan bir suç örgütü olduğunu belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonda Yaşar D, Metin E. ve Selçuk E'yi Kocaeli'de, Ogün E, Metin D, Kenan S. ve Serdar D'yi İstanbul'da gözaltına aldı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlılar, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hırsızlık yapılan bazı marketlerin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin reyondaki sigaraları alarak olay yerinden uzaklaşma anları yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz