Kocaeli'deki "Osmanlı Temalı Park Ve Film Platosu" Ihalesi 

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski SEKA kağıt fabrikasının bulunduğu alana yapılmasını planlanan "Film, TV Platoculuğu ve Osmanlı Temalı Kültür Sanat Parkı"

KOCAELİ - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski SEKA kağıt fabrikasının bulunduğu alana yapılmasını planlanan "Film, TV Platoculuğu ve Osmanlı Temalı Kültür Sanat Parkı" için ihalesi, katılımın olmaması nedeniyle yapılamadı. Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda, Genel Sekreter Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, bugün saat 15.00'e kadar verilen süre içerisinde, söz konusu ihale için teklif getiren olmadı. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, sadece bir kişinin ihale dosyası verdiği öğrenildi. İhalenin yeniden yapılması için encümen kararı alınacağı belirtildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük film ve dizi platolarından olan SEKA film platosunun bulunduğu Kozluk Mahallesi, 3317 ada, 1 parsel sayılı taşınmazın 170 bin 235 metrekarelik kısmına "Film, TV Platoculuğu ve Osmanlı Temalı Kültür Sanat Parkı" yapılması için ihale açmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: