Kocaeli'deki Trafik Kazası

KOCAELİ (AA) - İzmit ilçesinde Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencisi Saniye Çaylak'ın öldüğü trafik kazası, güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.

Otomobil sürücüsü serbest bırakıldı Öte yandan, alkollü olarak araç kullandığı iddiasıyla hastaneden taburcu olduktan sonra polis ekiplerince gözaltına alınan Berkan A, sevk edildiği Kocaeli Adliyesinde nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Berkan A'nın kullandığı 59 EH 943 plakalı otomobil, gece saatlerinde Ömer Türkçakal Bulvarı'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak orta refüjdeki elektrik direğine çarpıp devrilmiş, kazada KOÜ Meslek Yüksek Okulu son sınıf öğrencisi Saniye Çaylak hayatını kaybederken, sürücü Berkan A. ile araçtaki Saadet Çeri ve Serkan Köylü yaralanmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: