Kocaeli'deki Uyuşturucu Operasyonu

KOCAELİ (AA) - Gölcük ilçesinde uyuşturucu satıcılarına düzenlenen 2 ayrı operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 8'i tutuklandı.

KOCAELİ - Gölcük ilçesinde uyuşturucu satıcılarına düzenlenen 2 ayrı operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 8'i tutuklandı. Gölcük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Hallıdere Körfez Mahallesi ile Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 11 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Gölcük Adliyesine sevk edilen zanlılardan K.D, M.A.K, C.B, E.O, Y.D, H.B.K, E.Ö ve H.İ.Y, tutuklanırken, diğer 3 zanlı serbest bırakıldı. İlçede sokaklarda uyuşturucu satan kişilere yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda, 11 şüpheli gözaltına alınmış, bu kişilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 61 paket bonzai, 308 uyuşturucu hap, 3 gram ecstasy tozu ve 1 silah ile bu silaha ait 10 mermi ele geçirilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz