Kocaeli'den Kısa Kısa

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Kocaeli il yönetiminin her ilçede yaptığı belediyelerin icraatlarına yönelik bilgilendirme toplantısında yaptığı çalışmaları

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Kocaeli il yönetiminin her ilçede yaptığı belediyelerin icraatlarına yönelik bilgilendirme toplantısında yaptığı çalışmaları ve hedeflerini anlattı.

Yarımca Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, kadın kolları başkanı Oya Tunçel, gençlik kolları başkanı Yusuf Akın, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı.

Görevde bulunduğu 9 sene süre içerisinde yaptığı çalışmaları slayt eşliğinde anlatan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, "Hizmet dolu dokuz yılımız geçti. Yaptıklarımızı eski ve yeni şekliyle hatırlatmak ve yeni Körfez'e kazandıracağımız projeleri sizlerle paylaşmak istiyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

-Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş'e ziyaret

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gebze'de yapılan "Muay Thai Doğu Marmara Bölge Şampiyonası"nda + 81 kiloda 1. Olan Gölcüklü sporcu Oğuzhan Terzi'yi makamında kabul etti.

Belediye Başkanı Ellibeş, Gölcük Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade ederek, "Başarılı sporcumuz Terzi'ye de destek ve katkı vermeye hazırız dedi.

-Uluslararası Karma Resim ve Seramik Sergisi

Gölcük Belediyesi, kültür sanat günleri kapsamında, "Uluslararası Karma Resim ve Seramik Sergisi" gerçekleştirilecek.

"Renkli Baskılar" adıyla yapılacak olan sergide, ressam Gülay Kakşi'nin resimleri ile UNESCO ödüllü Şilili seramik sanatçısı Manuel Gonzalez Barrera'nın seramik çalışmaları, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde 8 Şubat Cuma günü Saat 15'00'de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

-Umuttepe Kampüsü ağaçlandırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) ve Tıp Fakültesi'nin bulunduğu Umuttepe bölgesinde ağaçlandırma çalışması yapıyor.

Reklam
Reklam

Ağaçlandırma çalışmaları, Umuttepe yolunun Üçtepeler olarak adlandırılan 500 metrelik bölümü ile Kocaeli Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleştiriliyor. Umuttepe yolunun taş duvarlı 500 metrelik bölümünde 450 ağaçlık dikim çalışması yapıldı. Dik yamaca belli aralıklarla Toros sediri dikildi.

Büyükşehir Belediyesi, KOÜ Kampüsü içerisinde de ağaçlandırma çalışması yaptı. Kampüs içindeki dolgu alanlarına 4 bin 500 ağaç dikildi. Umuttepe Kampüsü'ndeki ağaçlandırma çalışmasında, toros sedirinin yanı sıra adi akasya fidanları da kullanıldı.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz