Kocaeli'den Kısa Kısa

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesince sporu tabana yaymak amacıyla başlatılan Spor Okulları Projesi faaliyetleri başladı. 

Derince Belediye Başkanı Alemdar, esnafla bayramlaştı Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Yenikent Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşla bayramlaştı. Yenikent Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Alemdar, ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşın bayramlarını kutladı. Animasyon ekibinin de eşlik ettiği ziyarette, vatandaşlara şeker ikramında bulunuldu. Alemdar, burada yaptığı açıklamada, bayramların sevgi, barış, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu vurguladı. Derince’nin son yıllarda cazibe merkezi olduğuna dikkati çeken Alemdar, mesire alanlarıyla saklı cennetlerin ortaya çıkarıldığını, vizyon projelerle mutlu bir şehir oluşturduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: