Kocaelili İzciler Çanakkale Yolunda

Kocaeli Lider İzcilik Kulübü üyesi 28 izci ve 7 lider izci, Çanakkale Milli Bilinç Kampı´na...

Kocaeli Lider İzcilik Kulübü üyesi 28 izci ve 7 lider izci, Çanakkale Milli Bilinç Kampı´na katılmak üzere yola çıktı. Kulüp yöneticileri ve veliler tarafından uğurlanan izcilerin elerine kına sürüldü.

Kocaeli Lider İzcilik Kulübü üyesi 28 izci ve 7 izci lideri, Çanakkale Milli Bilinç Kampı’na katılmak üzere İzmit Perşembe Pazarı Alanı’ndan ‘elleri kına yakılarak’ Çanakkale’ye uğurlandı. Kocaeli Lider İzcilik Kulübü yetkilileri, Çanakkale’de vatan toprağı için canlarını vermekten çekinmeyen dedelerinin çektikleri sıkıntı ve çilelerin bu gezide gençlere aktarılacağı belirtildi. Yapılan açıklamada, “Bu etkinlikle gençlerimizin, milli kültürümüzün temel değerlerini öğrenme, maddi ve manevi bilinç kazanmalarına yardımcı olunacaktır” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: