Kocaelili Otobüsçüler İlk Toplantılarını Karamürsel'de Gerçekleştirdi

Geçtiğimiz aylarda kurulan Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifleri Birliği ilk toplantılarını Karamürsel’de gerçekleştirdi.Karamürsel Kalyon Kafede...

Geçtiğimiz aylarda kurulan Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifleri Birliği ilk toplantılarını Karamürsel’de gerçekleştirdi.

Karamürsel Kalyon Kafede S.S. 2nolu Otobüsçüler Kooperatifi ve Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperaitifleri Birlik Başkanı Ahmet Utaş Öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Türkmen, 5 nolu İzmit Şehir içi, 13 nolu İzmit Şehir içi, 10 nolu Körfez, 66 nolu Uzunçiftlik, Değirmendere, Köseköy, Gölcük, Suadiye, Gebze ve Yazlık Minibüsçüler Kooperatifleri Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıya Katılan Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, kooperatiflerin birlik altında toplanmasının önemli bir adım olduğunu, sorunların ve taleplerin çözümünde daha etkili olabileceğini söyledi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise birliğin her zaman yanında olduğunu ve sorunların çözümünde yardımcı olacağını açıkladı.

Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Utaş toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz