Kocaeli'nde Çamur Yağdı

Kocaeli'ne gece geç saatlerde çamur yağdı. Vatandaşlar, sabah kalktıklarında araçlarını çamurla kaplanmış halde buldu. ...

Kocaeli'ne gece geç saatlerde çamur yağdı. Vatandaşlar, sabah kalktıklarında araçlarını çamurla kaplanmış halde buldu.

Kocaeli'nde gece geç saatlerde etkili olan yağmur yağışı tozla birleşince gökten adeta çamur yağdı. Kocaeli bölgesinde bu sabah uyananlar, araçlarının çamur ile kaplandığı görünce şaşırdı. Tozla karışık yağmura dışarıda yakalananlar çamurdan nasibini aldı.

Vatandaşlar, "Çok şaşırdık, araçlarımız adeta çamur banyosu yapmış gibi bulduk. Yıkamacılara götüreceğiz. Onlara da böylelikle gün doğdu." dedi.

Reklam
Reklam

Meteoroloji yetkilileri de Afrika ve Büyüksahra Çölü'nden kalkan toz ve kumun, kuvvetli rüzgârlar aracılığıyla taşındığını, bulunduğu bölgede yağışla birlikte yere çamur olarak düştüğünü, çamur renginin toz ve kumun kalktığı bölgenin özelliğine göre değiştiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: