Kocaeli'nde Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kaza, Şirintepe...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Şirintepe Mahallesi Nato Caddesi üzerinde meydana geldi. Derince’den gelip İzmit istikametine gitmekte olan Emin Altıntaş yönetimindeki 41 J 0014 plakalı halk otobüsü ile karşı istikametten geldiği öğrenilen Ali Eken yönetimindeki 41 KU 781 plakalı hususi bir araç, dikkatsizlik sonucu kafa kafaya çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobil sürücüsü Ali Eken (21) aracın içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması ile Eken sıkıştığı yerden güçlükle çıkartılarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan ve Kuruçeşme'de ikamet eden Yüksel ile Feriha Eken çiftinin 2 çocuğundan biri olan Ali Eken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Kazada otobüste bulunduğu öğrenilen Cemre Bozkurt, Kadir Bozkurt, Nesrin Bozkurt, Selim Divriklioğlu da çeşitli yerlerinden yaralandı. Bir arkadaşının nişanına gitmek için yola çıktığı öğrenilen ve olayda yaşamını yitiren Ali Eken’in cenazesi yapılan otopsinin ardından sabah saatlerinde Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'ndan alınarak yakınlarına teslim edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: