Kocaeli’nde Uyuşturucu Operasyonu

Kocaeli’de polis tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada 700 adet Extacy hap ele geçirildi.Kocaeli Emniyet...

Kocaeli’de polis tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada 700 adet Extacy hap ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, İstanbul’dan Kocaeli’ne uyuşturucu madde getirileceği istihbaratı üzerine D-100 karayolu Körfez ilçesinde beklemeye başladı. Uyuşturucu madde yüklü otomobil, polis ekipleri tarafından Körfez Rota Liman ışıklar mevkiinde durduruldu.

Araç içinde yapılan aramada 700 adet Extacy hap ele geçirilirken, sürücü R.Y. (35) ile yanındaki M.G. (22) isimli kadın, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahısların, uyuşturucu hapları Kocaeli’nde torbacılara satmak üzere getirdikleri öne sürüldü. İl Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanan ve benzer suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilen şahıslar, işlemlerinin ardından Körfez Adliyesi’ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: