Kocaeli’nde zincirleme trafik kazası:21 yaralı

Kocaeli’nin D-100 karayolu halkevi mevkiinde meydana gelen kazada 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana...

Kocaeli’nin D-100 karayolu halkevi mevkiinde meydana gelen kazada 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Olay sonrasında yaralanan 21 kişi, Kocaeli Devlet Hastanesi, İzmit Seka Devlet Hastanesine ve Özel Konak Hastanelerine kaldırıldı. Kazaya karışan beyaz minibüsün anaokulu servisi olduğu öğrenildi.
Halkevi mevkiinde meydana gelen zincirleme kazada 5 araç çarpıştı. Alınan bilgilere göre Halkevi mevkiinde bulunan üstgeçidin altında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda duramayan araçlar birbirine girdi kazada araçlarda bulunan 21 kişi yaralandı.
D-100 Karayolu Halkevi mevkiinde sürücüsü öğrenilmeyen transporter marka 41 DZ 729 plakalı minibüs önünde giden 41 NK 569 plakalı İlk Tercih Anaokuluna ait olan okul servisine çarptı. Savrulan anaokulu minibüsü yol kenarında yolcu bekleyen 41 HP 203 plakalı halk otobüsüne ve bir otomobile çarptı. Daha sonra arkadan gelen başka bir araçta kazaya karıştı. Kazada 21 kişi yaralandı. İlk Tercih Anaokuluna ait olan okul servisine bulunan yaralıların içinde bir 7 aylık bebek olduğu öğrenildi. Kazada yaralılardan beşi Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. 15 yaralı Konak Hastanesi'ne ve bir kişide İzmit Seka Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kaza sonrasında D-100 karayolunda kilometrelerce kuyruk oluştu. Yaklaşık olarak yarım saat duran trafik, kaza yerinden araçların kaldırılmasından sonra yeniden ulaşıma açıldı. Kazaya şahit olan TIR şoförü kazanın olacağını tahmin ettiğini o yüzden yavaşladığını ifade etti. Kazaya şahit olan TIR şoförü şöyle konuştu: "Minibüsteki çocuk acayip hızlı gidiyordu. Dedim bu bir yere yüzde yüz girecek. Bunu düşünürken geldi bunlara bir girdi ortalık karıştı. Ben buna anlamayıp hızlı gelseydim burada katliam olurdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz