Kocaelispor'da Genel Kurul Kararı-Asbaşkan Ve Basın Sözcüsü Yılmaz:

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor'un asbaşkanı ve basın sözcüsü Abdülkadir Yılmaz, genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor'un asbaşkanı ve basın sözcüsü Abdülkadir Yılmaz, genel kurul kararı aldıklarını açıkladı.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulundaki bazı yöneticilerin istifa etmesi nedeniyle 16 Şubat'ta genel kurul kararı aldıklarını, ilk oturumda yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda 23 Şubat'ta ikinci oturumun yapılacağını söyledi.

Daha güçlü bir yönetim oluşturulması için genel kurul kararı aldıklarını dile getiren Yılmaz, "Kongre kararını Kocaelispor'un menfaatlerini düşünerek aldık" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Orhan Görsen ve ekibi olarak kendilerinin de yönetim listesi çıkarmayı hedeflediklerini belirten Yılmaz, "Kentin etrafında bütünleştiği bir yönetim olursa, onların önünü açarak destek olacağız. Amaç, Kocaelispor'u iyi yerlere getirmek" diye konuştu.

-Antalya kampı-

Yılmaz, takımın ikinci etap çalışmaları kapsamında Antalya'da kamp yaptığını anımsatarak, amaçlarının futbolcuların mental ve fiziki olarak güçlenmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Futbolcuların son durumlarını görmek adına hazırlık maçları yaptıklarını ifade eden Yılmaz, çalışmaların güzel geçtiğini, takımın pazartesi günü Kocaeli'ye döneceğini kaydetti.

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: