Kocaman - Alex Kavgası Fenerbahçe'yi Haberin Zirvesine Çıkardı

Gazetelerin spor sayfalarında yayınlanan haberlerde Fenerbahçe zirveye çıktı. Sarı - lacivertli ekipte yaşanan Aykut Kocaman...

Gazetelerin spor sayfalarında yayınlanan haberlerde Fenerbahçe zirveye çıktı. Sarı - lacivertli ekipte yaşanan Aykut Kocaman - Alex de Souza kavgası spor sayfalarının manşetlerine taşındı.

Interpress tarafından her ay hazırlanan raporda, Ağustos ayında en çok konuşulan spor kulübünün Fenerbahçe olduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil, transfer haberleri, Süper Kupa Finali ile Şampiyonlar Ligi eleme maçları başta olmak üzere toplam 7.483 haberde isminin yer aldığı belirlendi. İkinci sırada 7.161 haber ile Galatasaray bulunurken, Beşiktaş kulübü de transfer çalışmalarının yer aldığı 6.389 haberle üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Aynı listede Trabzonspor isminin geçtiği 6.025 haberle geçtiğimiz ay dördüncü sırayı alırken, Bursaspor 4.108 haberle beşinci oldu. Kayserispor hakkında çıkan 3.240 haberle altıncı olurken, Eskişehirspor da 2.944 haberle yedinci sırayı aldı.

Bu sezon Süper Lig’de üst sıraları hedefleyen, transfer çalışmaları ve ligin ilk haftalarında oynadıkları maçlarla 2 bin 500 haberi aşan diğer takımlar sırasıyla Kasımpaşa, Eskişehirspor, Orduspor, Medical Park Antalyaspor ve Gaziantepspor oldular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz