Kocaman: Alper transferinde sıkıntı olmadığnı söylersek yanlış söylemiş oluruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor'la bonservisi konusunda anlaşma sağladıkları Alper Potuk'un transferi konusunda sıkıntı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eskişehirspor'la bonservisi konusunda anlaşma sağladıkları Alper Potuk'un transferi konusunda sıkıntı olduğunu söyledi..
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından basın mensuplarının yeni yılını kutlayan Aykut Kocaman, gazetelcilerin sorularını yanıtladı.
Sözlerine yeni yıl mesajı vererek başlayan Aykut Kocaman, Alper Potuk'un transferiyle ilgili olarak, "Bir sıkıntı olmadığını söylersek yanlış bir şey söylemiş oluruz. Bu sıkıntının aşılıp aşılmaması biraz oyuncuya bağlı." diye konuştu.
Yabancı futbolcu transferi ile ilgili çalışmaların da bir süredir devam ettiğini dile getiren Kocaman, daha önce ismi geçen Borges de dahil olmak üzere bu konuda çeşitli alternatiflerinin olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

"AYKUT KOCAMAN'DAN YENİ YIL MESAJI"
Bu arada Aykut Kocaman, 2011 yılının ortasını iyi geçirdiklerini; ancak Temmuz ayından itibaren başka bir periyota girdiklerini kaydederek, "Tüm insanlara sağlık, mutluluk ve özgürlük diliyorum. Bugün itibariyle tabii biraz daha canımız yandığı için özgürlüğün ne kadar önemli olduğunu anladık. Yeni yılın özgürlükler getirmesini, herkesin açıkçası mutlu, başarılı ve özgür bir şekilde hayatını sürdürmesi en büyük temennimiz." ifadelerini kullandı.
Kocaman, yeni yılda da her branşta Fenerbahçe'nin en büyük şampiyonluk adayı olduğunu da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz