Kocaman: Galatasaray Maçından Önce 3 Puanla Ayrılan Oyuncularımı Kutluyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray derbisinden önce İstanbul BBSK maçından 3 puanla ayrılan oyuncularını...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray derbisinden önce İstanbul BBSK maçından 3 puanla ayrılan oyuncularını tebrik etti.

İstanbul BBSK'yi 2 - 1 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Galatasaray maçı öncesinde hem puan kaybetmemek, hem moral bulmak istiyorduk. Oyuncularımı kutluyorum." diye konuştu.

Aykut Kocaman, ilk yarıda İstanbul BBSK'nin niyetinin belli olduğunu kaydederek, "Oyuncu yapısı açısından sert bir takım. Bunu oyunsal anlamında söylüyorum. Kasti sertlik anlamında değil. Bu durum bizim adımıza işlerimizi zorlaştırdı. Bu oyuncu seçimi, hakemin de bunu sezememesi biraz da yol vermesi işi biraz daha zorlaştırdı. Böyle bir maç için böyle bir kadro seçimine karşısın, büyük bir lütuf olabilecek şekilde golle başladık oyuna." diye konuştu.

Reklam
Reklam

İkinci yarı takımının ritim yükselttiğini de anlatan Kocaman, "Kazanmak için yeteri kadar fırsat yarattık. Birisini değerlendirdik. Kazanmak bu tip maçlarda önemliydi. Galatasaray maçı öncesindeki bu çok zor maçtan 3 puanla çıktıkları için, oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum." şeklinde konuştu.

"GALATASARAY'I TAKİP EDEN MUHABİRLERİN SORULARI ÇOK DA UMURUMDA DEĞİL"

Kocaman, "Galatasaray'ı takip eden medya mensupları size sadece bir soru soracak? Biz Fatih Terim'e ne soramadık? Bu konuda neler söyleyeceksiniz?" şeklindeki bir soruya ise "Çok fazla alınganlık göstermişler. Benim sözlerimi o tarafa götüren ben değilim. Fatih hoca yoktu bu sözlerin içinde. Herhangi bir nedenden dolayı söylediğimi düşünmemenizi rica ediyorum. Galatasarayı izleyen muhabirlerin soruları çok da umurumda değil. İstetiğime yanıt verir istediğime yanıt vermem." cevabını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: