Kocaman ile ilgili gerçek!

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, Aykut Kocaman'la ilgili gerçeği açıkladı.

Fenerbahçe Başkan Vekiili Nihat Özdemir gündemle ilgili Vatan'a çarpıcı açıklamalar yaptı. G.Saray maçından başkanlık seçimlerine, Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman'a kadar birçok konuya değinen Özdemir'in sözleri şöyle:

[

* MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

"Hocamız Aykut Kocaman'la sözleşmemizi yeniledik. Avrupa'nın önemli, istikrarlı kulüpleri (Arsenal, M.United) teknik direktörleriyle uzun süre çalışıyorlar. Artık bizim de istikrar yakalamamız lazım.

Reklam
Reklam

Geçen haftaki yönetim kurulu toplantısında futboldan sorumlu üyemiz Ali Yıldırım takımla ilgili genel bilgiler sunduktan sonra Aykut Kocaman ile sözleşmenin uzatılması gerekliliğinden bahsetti. Ben de çarşamba günü Metris'te Aziz Yıldırım'ı ziyaretimde kendisine bu durumu aktardım. O da 'Çok iyi bir karar almışsınız. Aykut Kocaman'ın süresini bir yıl değil, üç yıl uzatın' dedi. Biz de bugün sadece hocamızla çalışma süremizi uzatmaya değil, aynı zamanda kulübümüz adına istikrarlı bir sürece imza attık.

G.Saray ile her kulvarda yarışıyoruz. Ama futbolun yeri ayrı. Bu dünyanın takip ettiği, beklediği çok önemli bir derbi. Stadımız 52 bin kişilik. 100 bin kişilik olsa hâlâ bilet bulamayacak taraftarımız olacak. Bundan çok mutlu ve gururluyuz. Bütün şampiyonluklarımız çok değerli ama futbolcu arkadaşlarımız bu sezon çok daha farklı duygularla şampiyonluğa ulaşmak istiyor. İnanıyoruz ki, cumartesi günü oynanacak derbiyi kazanacağız ve yolumuza daha motive olmuş, kalan bütün maçları kazanmaya hazır bir güçle devam edeceğiz.

Reklam
Reklam

'BAŞKANIMIZI ÖZLEDİK' Arzumuz, başkanımız Aziz Yıldırım'ın 26 Mart'taki duruşmada serbest bırakılmasıdır. Yargıya saygımız sonsuz. Verilecek karara elbette saygı duyacağız, duyuyoruz. Hepimiz Aziz Başkan'ı özledik. Taraftarımız onu özledi, o taraftarımızı özledi. Oyuncularımız onu özledi, o oyuncularımızı özledi. En kısa zamanda serbest kalmasını arzuluyoruz. Başkanımızın suçsuz olduğu görülecektir. Yorumlar, görüşlerde bulunanların bunu da düşünerek hareket etmeleri gerekir.

Bu zor süreçte F.Bahçe taraftarı bize büyüklüğünü göstermiştir. Son olarak çıkardığmız tahvillere gösterilen ilgi söze gerek bıraktırmayacak en son yaşanan somut bir göstergedir. Bütünlük içerisinde kulüplerine sahip çıkarak ortaya koydukları sevgi sadece bizim değil taraflı tarafsız herkesin takdirini de kazanmıştır. Yanımızda olduklarını görmek bize güç vermektedir. Hepsine tekrar tekrar teşekkürlerimizi iletmek isterim."

Anahtar Kelimeler: