Kocaman sistemi değiştiriyor..!

UEFA takvimine göre transferin son günü kadrosunda Chelsea'nin dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Raul Meireles'i katarak tüm dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kafasındaki yeni sistem için parçaların tamamlandığı belirlendi.

Kocaman'ın hedefindeki pas trafiği yüksek, toplu olarak ofans ve defans yapabilen takım kurgusu çerçevesinde Mehmet Topal ve Meireless'den oluşan orta alan sisteminin birbirini tamamlama açısından çok önemli olduğu ifade edildi.

[

* MYNET SPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

[

* MYNET SPOR'U TWITTER'DAN TAKİP EDİN](https://twitter.com/mynetspor)

Yeni transfer Meireles'in hücum özelliğinin yanı sıra iyi bir savunmacı olduğunun da altı çizilirken, Mehmet Topal ile aralarında birbirlerini tamamlayıcı nitelikte oyuncular oldukları bildirildi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın tasarladığı yeni sistemde, Krasic ve Stoch gibi hızlı kanat oyuncuları ile birlikte Kuyt ve Sow gibi Avrupa seviyesinde bir hücum hattının bulunduğu öğrenildi.

Rakibe ve maça göre alternatifli oyun planları da kurgulayan Aykut Kocaman'ın kadrosunda bulunan Alex, Mehmet Topuz, Semih, Caner gibi kalitesi yüksek oyuncuları da sistemin birer parçası olarak takıma monte etmeyi hedeflediği bildirildi.

Öte yandan dünü ve bugünü izinli geçiren sarı lacivertlilerde Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına yarından itibaren başlayacaklar. Milli Takımlarında olan oyuncuların önümüzdeki hafta takıma katılacakların belirtildi.

Anahtar Kelimeler: