Kocaman: Suların durulması lazım!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Borussia M'Gladbach galibiyetini yorumladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, deplasmanda alınan 4-2'lik Borussia Mönchengladbach galibiyetini yorumladı. Tüm camianın böyle bir galibiyete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Aykut Kocaman, ilginç değerlendirmeler yaptı.

[

* BORUSSIA M'GLADBACH - FENERBAHÇE MAÇININ CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN](https://www.mynet.com/spor/canli-mac-anlatimi-ve-sonuclari)

[

* C GRUBU PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN](http://iddaa.mynet.com/puandurumu?ligid=1454)

Reklam
Reklam

[*\ MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

**](http://spor.mynet.com/foto-galeri/borussia-mgladbach---fenerbahce/10750/836857)

Aykut Kocaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bizde oh çekip rahatlama olmuyor, olamıyor, ya da futbol böyle bir oyun. Toz duman içinde, her şeyin karmaşık olduğu bir ortamda müthiş mücadele örneği gösterdik, güzel bir galibiyet aldık. Sadece bunun sevinci var, tüm Fenerbahçelilere hayırlı olsun.

Kasımpaşa maçı neyin sonu, Mönchengladbach maçı neyin başlangıcı hakkında bir şey söyleyemem. Öncelikle suların durulması lazım. Sular durulur ve berraklaşırsa sağlıklı değerlendirme yaparız. Ama Fenerbahçe'nin bu galibiyete ihtiyacı vardı. Sadece futbol takımının değil, tüm Fenerbahçelilerin ihtiyacı vardı.

Fenerbahçe'yi seven herkesin ihtiyacı vardı. Kutlu olsun, herkese armağan olsun. Bugün güzel bir mücadele sergiledi takım, doğru işler yaptı. Zaman zaman topun arkasına geçtiler, zaman zaman başarılı organizasyonlar yaptılar. Sonuçta zorlu maçtan 4 gollü galibiyetle ayrılmak mutluluk verici."

Reklam
Reklam

Aykut Kocaman yaşananların ardından duygularının sorulması üzerine ise "Şu an o duygularımı anlatmamak daha doğru, umarım bir gün konuşuruz" dedi.

Anahtar Kelimeler: