Kocamaz: “alt Yapı Konusunda Tarsus Kendini İspatladı

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçenin her konuda olduğu gibi alt yapı konusunda da kendini...

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçenin her konuda olduğu gibi alt yapı konusunda da kendini ispatladığını söyledi.

Başkan Kocamaz, yaptığı açıklamada, dün akşam bütün bölgede olduğu gibi Tarsus’ta da çok yoğun ve aşırı yağmur yağışı görüldüğünü belirterek, "Bu aşırı yağmurlar nedeniyle ilk anda bazı yerlerde su birikintileri olsa da, yağmur durup biraz zaman geçtiğinde Tarsus alt yapısıyla bugüne kadar yaptığı yatırımlarla bu işin içinden kolayca sıyrıldı. Tarsuslular olarak şehrimizin alt yapısıyla ne kadar övünsek azdır. Elbette ilk anda bazı panikler olabilir, bazı yerlerde su birikintileri olabilir ama önemli olan yağmur durduğunda, güneş açtığında o kentte sıkıntıların çekilip çekilmediğidir. Tabi bir anda yağan rüzgarla birlikte gelen yağmur bazı bahçe duvarlarını dahi yıkmıştır” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Belediye olarak olaylara anında müdahale ettiklerini ifade eden Başkan Kocamaz, “Arkadaşlarımızda gerekli önlemleri almışlar, müdahalelerini yapmışlardır. Vatandaşlarımız bu etkili yağmura rağmen kısa sürede rahatlamışlardır. Bu nedenle ben tüm belediye çalışanlarına aldıkları tedbirler için ve yaptıkları müdahaleler için teşekkür ediyorum. Alt yapı konusunda da Tarsus kendini bir kez daha ispat etti diyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: